Mit csináljak, hogy ne legyenek fekete darabkák a sültkrumplin?
Figyelt kérdés
Nagyon kezdő vagyok még főzés terén.És olyan szomorú vagyok hogy még egy nyomorult sültkrumplit sem sikerül normálisan megsütnöm:( Elötte sütöttem az olajban mást és annak a panírdarabkái az olajban maradtak,de nem tudtam kiszedni őket.Ilyenkor mindig le kéne szűrni a forró olajat? Vagy mit csináljak?2012. jún. 20. 12:17
1/4 anonim válasza:
mi itthon nem szoktuk leszűrni, de ha téged zavar, akkor szűrd le, vagy a krumplit süsd másik serpenyőben.
2/4 anonim válasza:
Először kellett volna a krumplit sütni, vagy külön olajban sütni, vagy leszűrni az olajat.
Ezek a lehetőségeid vannak.
Nyilván az első a legegyszerűbb.
3/4 anonim válasza:
Igen, le kell szűrni az olajat. Forrón is jó, még akkor rögtön, csak arra figyelj, hogy a szűrő fémből legyen, és ne legyen vizes.
De várhatsz is vele, hogy hűljön egy kicsit, akkor a nagyja le is ülepszik, és jobb szűrni.
4/4 anonim válasza:
Ha megcsináltad a rántott husit, és el is fogyasztottátok jó étvággyal, akkor ... jön a mosogatás. Akkorra a zsír, (olaj) a serpenyőben már hűlt annyit, hogy akár egy kislábasba is a tetejét szépen óvatosan át tudod tölteni. Ami az alján marad, azt már kézzel is ki tudod olyankor a lábasból szedni, mehet bele a szemetesbe, mosogatás után pedig le a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!