Fekete-erdő tortán holnap estig nem esik össze a hab, ha ma megcsinálom?
Figyelt kérdés
Illetve, hogy csináljam, h ne essen össze? Zselatin por+habfixáló+hűteni... Ez elég???2012. márc. 10. 14:36
1/5 anonim válasza:
Csak habfixáló elég,zselatin nem kell. Attól gumiszerű lesz a hab.
2/5 anonim válasza:
Nekem nem esett össze másnapra a habfixálóval felvert tejszin, bár nem is lett kőkemény, de szépen megmaradt a hűtőben a tortán a hab.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ha meg tudod oldani, inkább holnap tedd rá a habot a tortàra, mert sokkal gusztusosabb frissen.
4/5 A kérdező kommentje:
Végül úgy döntöttem, h inkább holnap délután fejezem be a tortát, nem szeretném, ha habon múlna, mert eddig minden szuperül sikerült!!! :)
Köszönöm a segítséget!
2012. márc. 10. 17:42
5/5 anonim válasza:
Szerintem jól döntöttél, kicsit lehet elbágyadt volna már a hab. :D
Előző nap inkább cukrászhabbal, az tuti megmarad, igaz az íze valami förtelmes szvsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!