Fekete erdő meggykréme hogyan kézül? A meggy szemek egészben vagy darabolva kerülnek a krémbe?
Figyelt kérdés
A neten 6-8 félét találtam . Olyan kellene ami tuti és már valaki régota azt csinálja ...
Köszönöm ...
2012. febr. 2. 10:10
1/4 anonim válasza:
Én a meggy krémet 2csomag vanilia pudinggal készitem,nem tejjel,hanem a kompótlével ami ha nincs 1 liter,mehet bele pici víz,vaniliás cukor,vagy pótolom tejjel!de hogy a meggy egyben van,vagy szétvágva,szerintem tök mindegy!lényeg,hogy mag ne legyen benne:)persze a diszitéshez esztétikusabb az egész meggy!Remélem segitettem,isteni finom,sokszor elkészítem!
2/4 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
A legegyszerűbb a vaníliás pudingot a meggybefőtt levével összefőzni. Szoktam a meggyszemeket egészben is beletenni, de jobb, ha felezve vannak, az biztosabb tartást ad a tortának.
3/4 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Néha rumot is öntök bele. Ez a vad változat. :)))
4/4 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Az eredeti darabolt meggyel készül és egy sűrű zselés krémet készítenek. A legtöbb cukrászdában azonban egy meggyléből készült zselébe teszik az egész meggyeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!