Vasárnaponként nálatok panel menü van? Húsleves, rántott hús, sült burgonya, krumplipüré savanyúság? Mennyire ragaszkodtok hozzá?
Nem, szinte sosem eszünk húst s egy csomó más dolgot sem.
Étrendünk időben változó, voltam teljesen vega, egy időben tojást sem ettem, most közel állok a (kalóriabevitel szempontjából zsír dominanciájú) vega paleóhoz, de volt már vegán ketogén paleo napom is... :D
Szeretek azt főzni, amihez épp kedvem van. Vagy nem főzni, bár az nálam elég ritka. A változatosság is fontos számomra.
Holnap eleve nem lesz főtt étel (csak késő este), mert 27 km-es teljesítménytúrára megyünk, most sütöttem muffint (sósat, olajos magvakkal és cukkinivel. igazából egy gazdagabb magkenyér, csak muffinsütőben, hogy csinos, megfogható darabok legyenek).
Nem, mindig azt eszünk amit megkívánok és amihez kedvünk van, ha húsleveshez van kedvünk szerdán akkor szerdán főzök azt.
Holnapra
halászlé lesz gyufa tésztával, túrós, meggyes-mákos, almás rétes vanilia fagyival
estére rántott hal sütőtök pürével
Nem naptár szerint, hanem kívánság, ill. ráfordítható idő figyelembevételével főzünk. Időnként a rendelkezésre álló alapanyag is bejátszik.
Húsleves (klasszikus, tükrös) átlag kéthetente van, mert szeretjük. Csak az alapanyag változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!