SOS. Héjában sült krumplit sütök sütőben. Honnan lehet tudni, hogy már jó?
Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 10:55
1/4 anonim válasza:
Bökd át rajta a kést ha simán csuszik benne akkor jó : De mindegyiket ellenörizd le ,mert lesz olyan biztos ami már jó lesz ,és kiveheted a sütőböl ,éa olyan is amit még bent kell hagynod tovább. Attól ,hogy 1 zacskóba van vagy egyfajta a burgonya nem biztos ,hogy egyszerre sül át : a héjába fött burgonyánál is egyesével megbököm és ellenörzöm .
2/4 anonim válasza:
Vegyél ki egyet, és szúrj bele egy kést. Ha könnyen belesiklik, ráadásul már a héja is pirult kicsit, akkor jó Ha nem, akkor csomagold vissza és süsd még egy kicsit.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. nov. 4. 11:05
4/4 doboszoli válasza:
Igen.
Ha megsült, szedd forrón egy tálba, alaposan spricceld meg hideg vízzel, törlővel takard le.
10 perc múlva isteni.
Ha netán van rá pirított napraforgó olaj, (maszek olajütőből) hordós savanyú káposzta, meg hajszál vékonyra vágott lila hagyma, (perverzió: sült szalonna) az egész maga a Kánaán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!