Hogy csináljam a bacon/be tekert répát? És a héjába sült krumplit ti hogy szoktátok készíteni?
A baconös répánál a répát kicsit főzzem meg előtte és csak utána tegyem a sütőbe??
Köszi!!!
en ugy csinalom hogy megtisztitom a krumplit beleteszem egeszben 1 tepsibe ontok ra olajat vygy sziradekot ezzel az utobival finomabb,aztan tezsek ra zoldfuszert, epp amihez kedvem van.
a csoben sult zoldsegeknek meg az a titka hogy elobb picit le kell forrazni oket azaz blansirozni.
aztan tekerd be es susd meg.
Héjában sült krumpli gyorsan:
Megmosom, megszurkálom villával, jénai edénybe teszem, fóliával fedem le, azt is megszurkálom egy kicsit, és pár percig mikrózom!!! Kb. 5 perc alatt kész van :)
Ha van időm, akkor úgy, mint az előttem szólók.
Bár én a vajat, sót tálaláskor szoktam rátenni, mindenki ízlés szerint :)
Mindenképen párold meg a az egész répát, mert a szalonna gyorsan sül, azalatt a répa nem puhulna meg.
akár egy kis zsirdékon is megpárolhatod, de kevés sós vízben is előfőzheted. nem kell késznek lennie, de kemény se legyen.
ekkor jöhet a baconba tekerés és a készresütés.
héjában sült krumplit fóliába csomagolva szoktam a sütőben sütni, de látom vannak gyorsabb módszerek is, egészen figyelemreméltóak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!