Mi a jó "kérges" fasírt titka?
Figyelt kérdés
Nekem mindig olyan puha lesz a fasírt.2013. nov. 14. 17:11
1/7 anonim válasza:
Sütés előtt meg kell hempergetni zsemlemorzsában.
És elegendően bő zsiradékban kell kisütni.
2/7 A kérdező kommentje:
megszoktam hempergetni zsemlemorzsában,de nem az igazi így sem
2013. nov. 14. 17:34
3/7 anonim válasza:
Előmelegített sütő, és lassan átsütni.
(Attól hogy kívül kérges, belül még lehet félig nyers. :D)
4/7 anonim válasza:
Hogyan teszed össze ? :) Mennyi húsból csinálod,és mit teszel bele pontosan ?
5/7 anonim válasza:
Soha nem forgatom zsemlemorzsába, mégis a belseje puha, a külsején pedig kérge van!
Kerekre formázom, nem lapítom el a gombócot, és addig sütöm, míg beleszúrva a villát, a közepéből nem folyik a húsnak a leve!!!! Persze, mire idáig eljutok a sütésben (miközben többször is oda-vissza átforgatom egyik oldaláról a másikra), addig a külseje már eléggé "kérgesre" sül.
6/7 anonim válasza:
Én meg pont a kéreg ellen küzdök, lassan próbálom sütni, meg nem túl sütni, nem sokáig, ha villa bele megy és rugalmas akkor már jó.
7/7 anonim válasza:
A puhaság titka ha nincs benne elég sok kenyér vagy zsömle, tegyél csak bele bőven, rögtön kérges lesz, és nem is ugrik össze, meg tarja az eredeti formáját. (már amilyenre alakítottad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!