Az őzgerincformában a fasírt át fog sülni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 09:01
2/7 anonim válasza:
Természetesen átsül. egy javaslat azért, hogy jól zsírozd ki a bordáknál is, és szórd be zsemlemorzsával.így nem sül bele, és pihentetés után,- ami legjobb pl egy vizes viledán- szépen egyben kiborítható a formából.
3/7 anonim válasza:
Persze hogy atsul , de tőlem is egy javaslat: kicsi lángon sutsd mert ha nagy lángra teszed akkor a külseje hirtelen meg fog sülni , a belseje viszont nyers marad.
S az is megtörténik meg hogy szetreped a teteje, ennek elkerülése érdekében nyugodtan kende be a tetejét egy kis mustárral, nem fog érződni ha már megsult.
4/7 anonim válasza:
Amúgy én sütőpapírt használok , avval könnyen kiszedheted a megsult.
5/7 anonim válasza:
sötő papírt használok én is . de mielött bele teszem a sütő papirt kiolajozom a formát és igy teszem bele a sütő papírt . könyebben kijön a formábol ,és nem ég meg a hús.
alacsony hő fokon sütöm.
6/7 anonim válasza:
Én így csinálom,nagyon fini lett :) : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!