Diós tésztát hogyan kell készíteni?
Figyelt kérdés
Diópótlót vettem, nem rendes diót.2013. nov. 14. 15:23
1/8 anonim válasza:
a kifött tésztát keverd ösze a porcukoros darált dióval . aztán tegyél rá barack lekvárt.
2/8 anonim válasza:
Szélesmetéltet sós vízben kifőzöd, kis olajra dobod és elkevered, majd megszórod a diópótlóval és ha nem édes, akkor kis porcukorral is megszórhatod, baracklekvárral is finom.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem kell tejjel előtte kissé "megpuhítani" az őrleményt?
2013. nov. 14. 15:29
6/8 anonim válasza:
Felesleges a tésztát olajba forgatni. Kifőzöd, és összekevered a cukros dióval. Nem kell lekvár sem rá. Azt a grízes tésztára szoktak tenni.
7/8 anonim válasza:
A lenyeget leirtak elottem,de elmondom en hogy keszitem.
Kifozom a tesztat egy kis olajjal es soval az eloiras szerint, majd egy az egyben osszekeverem a dioval alaposan. Talalas elott kiveszek egy adagot,baracklekvart teszek ra es egy kis porcukorral megszorom. Sokkal jobban izlik igy,hogy nem kozvetlenul talalas elott szorom meg a dioval.
8/8 anonim válasza:
Tejjel a cukrozott mákot, vagy a cukrozott diót olyankor szoktuk összefőzni, ha a tésztát sütni akarjuk. Pl. beigli, vagy rétes, hasonlók esetén. Ekkor a sült tészta szeletelésekor nem potyog ki a töltelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!