Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell a sertéshájast...

Hogyan kell a sertéshájast úgy megtisztítani, hogy az szép kenhetú, tejföl állagú legyen? Hogyan kell hájas sütit készíteni? Nekem kifolyt a háj a tésztalapok közül, amikor újra próbáltam a tésztát kinyújtani a leírás szerint.

Figyelt kérdés
A gasztroangyal műsorban láttam, hogy a sütihez a sertéshájat meg kell tiszítani, tehát a hártyát el kell távolítani és tejfölsűrűségűre kell kikeverni. De a módját nem mutatták. Egyszer én már csináltni akartam hájas tésztát, és akkor csak a botmixerrel tudtam megcsinálni, viszont a botrmixer késére úgy rátapadt a hártya, hogy alig bírtam utána eltávolítani. A hájas sütiben, meg amikor a két tészta között próbáltam kinyújtani össze-vissza fojt a háj, gyakorlatilag benne alig maradt. Hogyan kell tehát a jó hájas sütit készíten?
2013. júl. 12. 16:57
 1/2 acelsziv ***** válasza:
lehártyaázod, ledarálod húsdarálón, aztán ecettel kell kigyúrni. Liszt megy hozzá és egy napot pihentetni kell.
2013. júl. 12. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

A botmixer nekem sem jött be, (majdnem leégett a motorja :/)a húsdaráló igen, de bevallom nem kedvencem a hájas, ami az elkészítését illeti.Így passzolom a kérdést, nálam

jobban hozzáértőknek:)

2013. júl. 12. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!