Mit tegyek ha nagyon ragad a tészta? (ezt a receptet próbáltam ki, de túlságosan ragad! )
Figyelt kérdés
2013. márc. 30. 02:29
2/6 mustafa33 válasza:
ha kelt tészta, margarin helyett olyan 80 deka liszthez 2 deci olajat használj. ha meg már megcsináltad és javitani akarsz rajta, dolgozz bele egy fél deci olajat, ha nem ritka. Ha nagyon ritka, akkor ´még lisztet. De mivel egy órája kérdezted, már biztosam kész vagy.
3/6 anonim válasza:
Tedd a tésztát a hűtőbe fél órára, majd lisztezett deszkán, jól belisztezett gyúrófával nyűjtsd ki.
4/6 mustafa33 válasza:
kelt tésztát a hűtőbe, kellés előtt ☻ ☻ ☻ ?
Ja, ha lepényt akar sütni. vagy vékony pizzát. ☺
5/6 anonim válasza:
Holvan itt, hogy kelt tészta? Ez ki tudja milyen tészta volt.
6/6 mustafa33 válasza:
Igazad van ☺ a kitudjamilyen tésztát lehet hűtőbe tenni ☺.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!