Enibeni kérdése:
Mennyi ideig kell főzni a lasagne tésztát?
Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 21:51
1/3 anonim válasza:
Rajta van a csomagoláson,van amelyiket semeddig se kell csak szárazon a töltelékkel rétegelve be a jénaiba és kész.
2/3 anonim válasza:
Én nem szoktam megfőzni egyiket sem, sok híg besamelt csinálok, a vajazott jénai aljára teszek egy réteget, rá a tészta, a húsos mártás, besamel, tészta, besamel, mártás, besamel, tészta, besamel, sajt. Bocs, hogy ilyen részletesen leírtam, de az a lényeg, hogy a tésztát mindig hígra főzött besamel vegye körül, alul-felül. Eddig még mindig megpuhult, de az előfőzöttekkel ellentétben nem lett szétesően puha, hanem olyan finoman, sülten ress... puha, de nem szottyos...hűűű, ezt most nem tudom másként megfogalmazni :D
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2013. márc. 29. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!