Lehet tojásporból eklerfánk tésztát készíteni? (forrázott égetett tésztát)
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 14:51
1/1 anonim válasza:
Nézz oda, én az összeforralt lisztet, vizet illetve zsiradékot (kb. harmad-harmad arányban, úgy 15 dekát mindegyikből) ki szoktam hűteni, és olyankor keverem hozzá a tojást, egyenként (a fenti adaghoz úgy kb. nyolc-taz darabot). Elképzelhetetlennek tartom, hogy tojásporból ez jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!