Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készül az égetett diós-...

Hogy készül az égetett diós- cukor?

Figyelt kérdés
Ha valaki szokott csinálni, légyszi írja már meg, hogyan.
2009. jan. 12. 13:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Hozzávalók:

# kristálycukor

# dió

# kevés vaj


Elkészítés: A kristálycukrot addig melegítem, amíg átlátszó színű lesz, utána beleöntöm a feldarabolt diót, várok egy percet, és kivajazott vágódeszkára öntöm. Ha megkeményedett, összetöröm kis darabokra.


Megjegyzés:

Ha fogyózol, akkor nem ajánlom!

2009. jan. 12. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!