Hogyan lehet finom égetett cukrot késziteni?
Figyelt kérdés
És mire kell ráboritani?2008. okt. 31. 22:07
1/5 anonim válasza:
Előszőr csak pici cukrot öntesz a lábosba,aztán ha az enyhe barna,akkor folyamatos keverés között öntöd a kívánt mennyiségig.Ha szép barna,akkor alufóliára,vagy fémtálcára öntöd.Semmiképp se üvegre,mert elreped.Üdv!
Ui.:Nagyon finom benne a tört dió/mogyoró
/Pici cutte/
2/5 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok.A tört diót/mogyorót úgy értettem,hogy nem ledarált,hanem ketté tört dióbelek stb:)
3/5 anonim válasza:
Anyu márványlapra szokta borítani (amit beken vékonyan margarinnal), és általában szezámmaggal csinálja :) a legjobb :)
4/5 A kérdező kommentje:
Kőszi szépen! Üvd.
2008. nov. 1. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!