Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet finom égetett...

Hogyan lehet finom égetett cukrot késziteni?

Figyelt kérdés
És mire kell ráboritani?
2008. okt. 31. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Előszőr csak pici cukrot öntesz a lábosba,aztán ha az enyhe barna,akkor folyamatos keverés között öntöd a kívánt mennyiségig.Ha szép barna,akkor alufóliára,vagy fémtálcára öntöd.Semmiképp se üvegre,mert elreped.Üdv!

Ui.:Nagyon finom benne a tört dió/mogyoró

/Pici cutte/

2008. nov. 1. 00:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Előző válaszoló vagyok.A tört diót/mogyorót úgy értettem,hogy nem ledarált,hanem ketté tört dióbelek stb:)
2008. nov. 1. 00:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Anyu márványlapra szokta borítani (amit beken vékonyan margarinnal), és általában szezámmaggal csinálja :) a legjobb :)
2008. nov. 1. 08:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Kőszi szépen! Üvd.
2008. nov. 1. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Olajjal is le lehet kenni!
2008. nov. 1. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!