Semmiből valami? Kérlek írjatok olyan recepteket amihez alig kell hozzávaló és mégis finom ételt lehet belőle készíteni.
Legalább pár dolgot sorolj fel, mi van otthon, van-e kert, stb.
Így nem lehet tanácsot adni.
Paprikás-krumpli (most ettem), sült krumpli tükörtojással, vagy rántott májjal (az sem nagyon drága)
Rántott tök, vagy padlizsán, vagy cukkini, vagy kelkáposzta petrezselymes krumplival vagy rizi-bizivel
Karfiol pörkölt, kelkáposzta, borsó, zöldbab levesnek, vagy főzeléknek
Csirke-csontosából (én azt szeretem) pörköltet, vagy rizseshúsnak,
Tészta-félék, túrós, sajtos-tejfölös, krumplis, prézlis
Palacsinta rakva, vagy megtöltve és kirántva
Rakott krumpli, lecsó,
Most ennyi jutott eszembe
zöldborsópörkölt, lángos, goffri, tejberizs, palacsinta, tojáspörkölt, főzelékek tojással
tojásleves, kenyérleves, rakott krumpli, lecsó, rántott zöldségek, rizs, sajtos tészta, tejfölös tészta
Maradék szalona bört hideg vízben fözni kezdesz, mellé 1-2 szál répa, krumpli, zeller... 3 marék lencse ha már minden puha valamilyen leves tészta 1-2 percig fözd kapcsold le a tészta megdagad a gözben, ha épp bab-csicseri konzerved van azzal is fini.
1 f. hagyma, 2 g. fokhagyma lepiritva, 1 db. pari konzerv, só, bors, oregánó, rozmaring, addig fözd míg rotyogni kezd még melegen keverj hozzá 1 marék kifött tészta reszelt sajtal tálald.
Gombát, patiszont (csillagtök) panirozva kisütsz mellé petrezselymes krumpli a hús evök is simán megeszik.
kedvencem: tojásomlett füstölt sajttal és csalamádéval. iszonyat fini :)))
meg a krumplipüré füstötltt sajttal ráolvasztva
túrógombóc
salátának tzatziki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!