Mátrai borzasnál mire kell figyelni, hogy ne legyen kemény a krumplis panír? Csak annyi hogy lassú lángon csináljam?
Figyelt kérdés
Karajból csinálom.2013. nov. 14. 11:24
1/2 anonim válasza:
lassú tüzön ssüsd ,és az ha sütés közbe lefeded akkor tuti jólesz .
Ne sok lisztet tegyél a masszába ,és tegyél hozzá 1-2 evő kanál tejfölt : Arra is figyelj ,hogy a reszelt krumpli ne legyen vízes .. A karaj szeleteket mielött rákened a masszát forgasd meg lisztbe így biztos ,hogy rá tapad jól a massza.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszii :)
2013. nov. 14. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!