Ti hogyan csináljátok a lecsós szeletet?
Húst klopfolom (vagy csíkokra vágom és nem kell klopfolni), sózom, majd lisztbe forgatva hirtelen kisütöm.
Szálára vágott vöröshagymát, karikára szelt zöldpaprikát dinsztelek, majd néhány lédús paradicsomot bele-kockázok. Amikor az kb. félfövésben van, a paradicsom levet engedett, a haja kezd visszapördülni, akkor belerakom a megsütött husit, és összerotyogtatom. Főtt rizzsel, esetleg főtt tésztával tálalom.
A húst nem túl vékonyra szeletelem, enyhén klopfolom, sózom. Én is lisztbe mártva hirtelen elősütöm, kb 4-4 percig mindkét
oldalát.
egy másik lábasban hagymás alapon hámozott paradicsomból,pirospaprikából alapot készítek, ebbe teszem az elősütött hús. a húsos paprikaszeleteket csak a hús puhulása után teszem bele, hogy ne főjön málésra,
így a paprika is élvezhető marad.
Tarhonyával vagy rizzsel fogyasztjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!