Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti hogyan csináljátok a...

Ti hogyan csináljátok a lecsós szeletet?

Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Enyhén kiklopfolt sózott borsozott tarjaszeleteket listben megforgatva elősütöm,tepsibe rakom és az összeállított de még félig sem kész lecsót ráöntöm.A lecsóba szoktam húsos szalonnát és kolbászt is tenni.Alufóliával lefedve kb 40 percig sütöm, majd fólia nélkül még 15 percet.( kb) Rizzsel tálalom.
2013. nov. 11. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Húst klopfolom (vagy csíkokra vágom és nem kell klopfolni), sózom, majd lisztbe forgatva hirtelen kisütöm.

Szálára vágott vöröshagymát, karikára szelt zöldpaprikát dinsztelek, majd néhány lédús paradicsomot bele-kockázok. Amikor az kb. félfövésben van, a paradicsom levet engedett, a haja kezd visszapördülni, akkor belerakom a megsütött husit, és összerotyogtatom. Főtt rizzsel, esetleg főtt tésztával tálalom.

2013. nov. 12. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

A húst nem túl vékonyra szeletelem, enyhén klopfolom, sózom. Én is lisztbe mártva hirtelen elősütöm, kb 4-4 percig mindkét

oldalát.

egy másik lábasban hagymás alapon hámozott paradicsomból,pirospaprikából alapot készítek, ebbe teszem az elősütött hús. a húsos paprikaszeleteket csak a hús puhulása után teszem bele, hogy ne főjön málésra,

így a paprika is élvezhető marad.

Tarhonyával vagy rizzsel fogyasztjuk.

2013. nov. 18. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!