Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A natúr szeletet milyen...

A natúr szeletet milyen húsból szoktátok csinálni?

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
sertés karaj
2013. nov. 4. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Sertéskaraj vagy comb. Más hús nem való hozzá.
2013. nov. 4. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Holnap én is karajból fogom,mert csak az volt a boltban,bár én imádom csirkemellből is :)
2013. nov. 4. 20:47
 4/6 anonim ***** válasza:
a sertés szűzből a legjobb, mert az a legpuhább hús
2013. nov. 4. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Csirkemellből, én nem tudnám disznóhúsból enni az tuti. :)
2013. nov. 4. 23:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon tuti lett tegnap karajból :)
2013. nov. 6. 16:06

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!