Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS! Felforraltam a húslevest!...

SOS! Felforraltam a húslevest! Mit csináljak vele, hogy ne legyen zavaros?

Figyelt kérdés

Vagy már veszett ügy? (még nincs bezöldségelve)

Köszönöm előre is a válaszokat!


2009. nov. 14. 07:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Már mikor elkezdtem főzni, tisztában voltam azzal, hogy nem szabad forralni, csak lassan gyöngyöztetni, sajnos elfelejtettem, hogy feltettem nagy lángon (kicsi sajnos nem jó) főni. Nos miután lobogva forrt úgy jó fél órát kiszedegettem az összes csontot, átszűrve is borzalmasan nézett ki, visszatettem forrni, belekevertem két kissé felvert tojásfehérjét...ekkor lett úgy igazából zavaros a leves (ilyet még nem is láttam...), minden esetre nem jött fel pár perc után a tojáshab, hogy leszedhettem volna, ezért átszűrtem a levest 5 szűrővel 4 vásznon 3x. Ezután már jobb volt, sőt nagyon dícsérték, hogy milyen finom lett. Szóval ezt a fehérjés dolgot, nem tudom, hogy hol rontottam el...
2009. nov. 15. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!