Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a különbség a birsalmasajt...

Mi a különbség a birsalmasajt és a birsalmalekvár készítése között?

Figyelt kérdés
Négybe vágni, főzni, paszírozni, cukor bele stb...
2013. okt. 21. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:
A birsalmasajtot addig kell fözni, amig egész kemény lesz, mert a végén nem üvegekbe töltik, hanem darabokban lesz megszárítva és utána úgy, szeletekben lehet enni.
2013. okt. 21. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ahogy fentebb írták. A lekvár hígabb, és üvegekbe töltve szárazduntsztba teszik. a tél folyamán viszont az is annyira besűrűsödik, hogy szinte vágni lehet azt is, mint a birsalmasajtot.
2013. okt. 22. 07:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!