Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a kardinális titka?

Dávid Alíz kérdése:

Mi a kardinális titka?

Figyelt kérdés
Többször próbálkoztam e kedvenc sütim házi elkészítésével. kemény habbá verem a fehérjét cukorral, kikeverem a sárgáját cukorral, lisztet szitálok bele, óvatosan elkeverem. Sütéskor gyönyörűen felemelkedik (recept szerint 190 fokon 15-20 perc), majd hűléskor összeesik. Csúnya, lapos.

2013. okt. 21. 12:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Több öttelem van:


1. Légkeveréssel sütöd, és amiatt esik össze, a legtöbb piskótaféle szebb lesz alsó-felsö sütéssel.


2. Próbáld meg csak 170 fokon és 25 percig sütni, és ha kész, a sütöben hagyni, amig kihül.


De ha belinkeled a te receptedet, akkor esetleg még lehet benne valami, ami nem stimmel egészen.

2013. okt. 21. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!