Dávid Alíz kérdése:
Mi a kardinális titka?
Figyelt kérdés
Többször próbálkoztam e kedvenc sütim házi elkészítésével. kemény habbá verem a fehérjét cukorral, kikeverem a sárgáját cukorral, lisztet szitálok bele, óvatosan elkeverem. Sütéskor gyönyörűen felemelkedik (recept szerint 190 fokon 15-20 perc), majd hűléskor összeesik. Csúnya, lapos.2013. okt. 21. 12:42
1/1 anonim válasza:
Több öttelem van:
1. Légkeveréssel sütöd, és amiatt esik össze, a legtöbb piskótaféle szebb lesz alsó-felsö sütéssel.
2. Próbáld meg csak 170 fokon és 25 percig sütni, és ha kész, a sütöben hagyni, amig kihül.
De ha belinkeled a te receptedet, akkor esetleg még lehet benne valami, ami nem stimmel egészen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!