Mi a titka a boltban kapható grill csirkének (egész)?
Figyelt kérdés
Itthon hogyan tudok olyat csinálni?2013. okt. 4. 14:05
1/2 anonim válasza:
Én így szoktam, de 1000 féle recept van:
1 ek bors, 1 ek só, 2 ek édes nemes paprika, 1 tört fokhagyma 3 ek olaj, 2 csipet morzsolt majoránnát.
Ezt összekeverem. Ha nagyon nem kenhető, adok még hozzá kis olajat. Ezzel megkenem kívül-belül a megtisztított csirkét. A belsejébe teszek egy hagymát félbe vágva. Beteszem a sütőbe lefedve (tál tetejét rárakva). 160°C-n lángon 40 percig sütöm, majd leveszem a fedőt és még 10-20 percet kap erősebb lángon, amíg szép piros lesz a bőr.
Aztán vannak a sörre húzott csirkék, ami szintén "fincsibe".
2/2 anonim válasza:
Az az 50 perc kevés lesz neki.
Egy igazán jó grill csirkéhez legalább 3 óra kell kis lángon. Attól lesz omlós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!