Mi a jó gofri titka?
Figyelt kérdés
Többféle receptet kipróbáltam már, de sajnos egyik sem akar beválni.
A gofrik alja szépen megsül, a teteje viszont pár ponton összeesik, vékony és sárga marad, legtöbbször a minta sem látszik benne, a többi része viszont tökéletes.
Próbáltam már mindenhogy technikázni, de semmi sem jött be.
Másik kérdés, hogy mennyire szabad kifolynia a tésztának a sütőből? Hacsak nem nagyon minimális adagot rakok bele, orrán-száján ömlik ki a cucc... Lehet a sütővel van a gond? Egyszerű virág/szív alakú Hausmeister.
2013. jún. 5. 16:06
1/2 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, akkor sem sikerülnek a gofrik, ha éppen nem folyik ki a tészta :)
2013. jún. 5. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!