Adió kérdése:
Összekevertem a tojás sárgáját a liszttel culorral sütőporral és por állagú maradt ez nem baj? Közben felvertem a fehérjét habnak öés összekéne kevernem szerintetek jó lesz így is?
Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 18:01
1/6 anonim válasza:
Nem így szoktuk, de keverd össze, talán jó lesz!
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem jó, mert masszát kéne kapnod. Én még kevernék bele tojássárgáját, aztán összekeverném a felvert fehérjével.
3/6 anonim válasza:
Piskótánál a sorrend: tojás sárgájába a cukor (no meg aki akar, a sütőpor), majd a felvert tojáshab, és ebbe rakjuk óvatosan, szinte kanalanként a lisztet.
4/6 anonim válasza:
Leggyorsabban készül el, ha a tojásfehérjét felverjük habbá, ebbe tesszük a cukrot ezzel is verjük, majd bele a sárgáját és ezzel is verjük egy kicsit, majd óvatosan belekeverjük a lisztet. Arány pl: 6 tojás, 6 evőkanál cukor és 6 evőkanál liszt. Mehet hozzá sütőpor.
A legfinomabb piskóta rizslisztből készül.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi ezt a sok választ de sikerült :) Lehet csak mákom volt :)) Szép estét nektek! Puszii
2013. okt. 20. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!