Hogyan főzzem krémmé?
Figyelt kérdés
Mandula süteményt készítek, és a krémet úgy kell elkészítenem, hogy az egész tojásokat illetve a porcukrot liszt nélkül krémmé főzöm, és ha kihűlt, hozzáadagolom a többi hozzávalót (vaj, porcukor még, mandula aroma).
Azt viszont nem tudom, hogy a cukrot és a tojásokat hogyan főzzem össze, mert erre nem tér ki a recept és ilyet még nem csináltam. Esetleg lenne valakinek használható ötlete?
2013. szept. 13. 11:58
2/3 anonim válasza:
Nézz másik receptet, egy pillanat alatt összefő a tojássárgája annak, aki gyakorlatlan.
3/3 anonim válasza:
Ha "csak" családi ebédre csinálod, valamikor el kell kezdeni gyakorolni! :))))
Ha vársz vendégeket is, akkor célszerű lehet, hogy nem most kezdel olyasmibe, aminél fennáll a kudarc esélye! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!