Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan főzzem krémmé?

Hogyan főzzem krémmé?

Figyelt kérdés

Mandula süteményt készítek, és a krémet úgy kell elkészítenem, hogy az egész tojásokat illetve a porcukrot liszt nélkül krémmé főzöm, és ha kihűlt, hozzáadagolom a többi hozzávalót (vaj, porcukor még, mandula aroma).


Azt viszont nem tudom, hogy a cukrot és a tojásokat hogyan főzzem össze, mert erre nem tér ki a recept és ilyet még nem csináltam. Esetleg lenne valakinek használható ötlete?



2013. szept. 13. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Vízgőz fölött sűríted.
2013. szept. 13. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Nézz másik receptet, egy pillanat alatt összefő a tojássárgája annak, aki gyakorlatlan.
2013. szept. 13. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha "csak" családi ebédre csinálod, valamikor el kell kezdeni gyakorolni! :))))

Ha vársz vendégeket is, akkor célszerű lehet, hogy nem most kezdel olyasmibe, aminél fennáll a kudarc esélye! :))

2013. szept. 13. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!