Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Brownie, gőz feletti olvasztás?

Brownie, gőz feletti olvasztás?

Figyelt kérdés
üdv néztem sok brownie receptet és a legtöbb helyen azt mondják vízgőz felett olvasszuk a vajat és a csokit egyszerre, volt ahol mikróba írták , nem lehet sima fazékba olvasztani legalacsonyabb lángon? ha folyton kevergetem akkor se ég oda nem? vagy más miatt kell vízgőz felett?

2013. okt. 5. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem szabad, gőz fölött kell. Amúgy odaégne. Pont a gőz a lényeg.
2013. okt. 5. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=Kxglmf9I6Tc de itt se gőz fölött csinálják :/
2013. okt. 5. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi bajod van azzal, hogy gőz fölött? Az a legegyszerűbb. Amúgy nagyon hamar leéghet, az körülményes.
2013. okt. 5. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha van vastag aljú lábasod, és nagyon alacsony hőfokon kevergetsz, nem fog leégni. Mi a baj egyébként a gőz felett olvasztással? Nagyon egyszerű.
2013. okt. 5. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!