Mi a különbség az olvasztás és a melegítés között?
Figyelt kérdés
Azt írja a recept, hogy HOZZÁADJUK AZ olvasztott (Nem Melegített Margarint).
Hogyan kell felolvasztani a margarint ? (folyós legyen vagy csak puha AKKOR HA OLVASZTOM?? )
2012. nov. 24. 18:10
2/8 anonim válasza:
Az olvasztás alatt ez esetben szerintem folyékony halmazállapotúra melegítést ért.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) DE AKKOR MI A MELEGÍTETT ?? ( akkor az a puha margarin ? )
2012. nov. 24. 18:12
4/8 A kérdező kommentje:
Azt írja :
A tojásfehérjéket cukorral felverjük, hozzáadjuk egyenként a sárgájukat , az olvasztott (nem melegített) margarint, végül a lisztet.
2012. nov. 24. 18:15
5/8 anonim válasza:
Rosszul fogalmazott a recept írója. Szobahőmérsékleten soha nem lesz folyékony a vaj vagy a margarin.
A helyes szöveg: olvasztott, de nem FORRALT vaj kell bele.
De arra ügyelj, hogy a masszához csak kis adagokban add, keverd el jól, majd újabb adagot önts hozzá.
Ha egyszerre adod hozzá, akkor nehéz elkeverni és a sütid sem lesz tökéletes.
6/8 anonim válasza:
Amíg éppen folyós lesz! Túl meleg ne legyen mert akkor amibe belekevered az összekapja.
7/8 anonim válasza:
Ja, értem :) a 3. válaszoló tökéletesen megértette, ami nekünk magas volt :D Ne emeld jelentősen a hőmérsékletét, amikor folyékonnyá vált, rögtön kapd le a gázról !
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, puha margarinként tettem bele , szuper lett, úgyhogy nem rontottam el.
2012. nov. 24. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!