Tomi1044 kérdése:
Cukor olvasztás?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Cukort szeretnél olvasztani de úgy hogy teljesen folyós legyen de mikor megköt akkor kemény legyen. Na most ott jön a gond hogy ezt hogy hozzam össze hogy a cukor maradjon átlátszó és ne karamelizálódjon meg? Célom hogy átlátszó majd ételfestékkel festett színes kemény cukrokat csináljak.
Köszi előre is.
2013. febr. 15. 23:15
1/2 anonim válasza:
Tegyél bele kevés vizet és forrald... néha vegyél ki belőle egy kis kanállal, hűtsd le vízzel és akkor látod hogy kemény-e már.
Én ma cukorgyantát akartam csinálni és ilyen átlátszó keménycukor lett belőle elsőre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!