Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cukor olvasztás?

Tomi1044 kérdése:

Cukor olvasztás?

Figyelt kérdés

Sziasztok.


Cukort szeretnél olvasztani de úgy hogy teljesen folyós legyen de mikor megköt akkor kemény legyen. Na most ott jön a gond hogy ezt hogy hozzam össze hogy a cukor maradjon átlátszó és ne karamelizálódjon meg? Célom hogy átlátszó majd ételfestékkel festett színes kemény cukrokat csináljak.


Köszi előre is.


2013. febr. 15. 23:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Tegyél bele kevés vizet és forrald... néha vegyél ki belőle egy kis kanállal, hűtsd le vízzel és akkor látod hogy kemény-e már.

Én ma cukorgyantát akartam csinálni és ilyen átlátszó keménycukor lett belőle elsőre:)

2013. febr. 16. 00:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Gőz fölött olvaszd meg.
2013. febr. 16. 07:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!