1/3 strikeman válasza:
Lehet! Legjobb, ha zacskóban olvasztod, így nem szívja meg magát a hús vízzel meg nem ázik szét! De én már anélkül is csináltam, szóval nem gáz! Kivéve ha étteremben vagy szakács :D
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. máj. 16. 22:34
3/3 anonim válasza:
én mindig meleg vízben zacskóstól olvasztom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!