Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen mártást csinálhatnék...

Milyen mártást csinálhatnék ezekből az alapanyagokból rántott húshoz? : tej, tejföl, mustár, vaj és mindenféle fűszer van még itthon. Sok választ várok!

Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Milyen húshoz?


Kevés olívaolajon ujjnyi vajat olvasztanék. Fokhagymát dinsztelnék benne, és fehérborral 5 percig fedő alatt forralnám petrezselyemmel megszórva, majd 1 percig fedő nélkül, mire besűrűsödik. Ennyi :) Kis oregánóval, borssal fűszerezném.

2013. okt. 5. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Csirkéből(ezen belül is felső combból) csináltam sült husit! Köszönöm!!
2013. okt. 5. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Várj várj, a tejszínt kifelejtettem! Szóval tejszínnel és fehérborral öntsd fel! Annyira hülye vagyok néha, pedig 2 napja csináltam :)
2013. okt. 5. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
Nincs tejszín.:(
2013. okt. 5. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:

besamell mártás


vaj

liszt

tej

2013. okt. 5. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
eszembe jutott még a tartármártás is
2013. okt. 5. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
Óóó köszönöm szépen a Besamel mártást!!!!! :))) :-*
2013. okt. 5. 15:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért a besamelt valamivel dúsítsd, ízesitsd, mert önmagában a rántotthóshoz kicsit fura szerintem.

a besamel egy alapmártás, amiből tovább lehet finom mártásokat készíteni, valamint rakott tésztákat, zöldségeket bevonni vele... stb.

Fűszerek a képzeleted szerint, de lehet egyszerűen fokhagymás,kapros,összekeverheted sajttal, párolt zöldségekkel,gombával persze tejjel kellően higítva, hogy ne legyen túl sűrű.

2013. okt. 5. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!