Padlizsánkrém fagyasztása? Valaki próbálta már?
Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 20:38
1/5 anonim válasza:
Konkrétan még nem próbáltam, de az állagából ítélve, meg hogy utána akár át is turmixolhatod (ha történne valami állag romlás) szerintem minden további nélkül lefagyasztható.
Az ilyen cuccok általában jól viselik a fagyasztást.
2/5 anonim válasza:
semmi baja nem lesz mi már fagyasztottuk, sőt még zakuszkát is!
3/5 anonim válasza:
Nyugodtan le lehet fagyasztani. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Juhúú, köszi!
Itthon csak én szeretem (több jut nekem :)), és még télen is lesz, amikor már nem kapható vagy csak nagyon drága. :)
2013. okt. 1. 21:15
5/5 anonim válasza:
Elszoktam készíteni addig annyira, hogy csak a majonézt akkor teszem bele amikor fogyasztjuk. Tehát majonéz nélküli krémet fagyasztom le. Nagyon finom lesz kiengedés után is. Arra kell vigyázni, hogy amikor kiveszed a fagyóból tedd egy szűrőbe és a vizes lé ami a fagyástól keletkezik lecsöpögjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!