Milyen fajta töltött rántott husit szoktatok csinálni? Vagy melyik a kedvenced?
Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 11:26
21/22 anonim válasza:
Jaj szia!:) Nagyon örülök neki (annak is,hogy visszatértél annak is,hogy kipróbálod)!:) Este mondtam is a Páromnak ezt a konyakos megbolondítási ötletet,Neki is tetszett,ami nagy szó!:)
Én egyébként úgy szoktam,hogy az egész csirkemellet csak felezem (a "felezővonalnál") és azt a vastag húst szúrom fel.Csinálok belőle késsel egy tasakot,vigyázva,hogy a széleinél vagy alul ne menjek ki és ezt jól meg lehet tömni,jó vastagon,nem folyik ki,elég csak a tasak száját összeszúrni fogpiszkálóval.Az egész olyan duci-gömbölyded szokott lenni,hogy akár hűltebben fel is lehet karikázni.Vagy frissen srégan félbevágom,úgy is jó nagy szeletek lesznek.És ahogy a pirult szezámmag egyesül a baconnel,meg a folyós sajttal hm...nyami!:) Sok sikert!
22/22 anonim válasza:
Köszönöm a tanácsot ,majd így csinálom akkor :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!