Szerintetek milyen lenne?
Arra gondoltam, hogy csinálok tejberizst sütőben, kicsit több tejjel, mint szoktam, aztán mielőtt elkészül kivenném a sütőből, hozzákevernék egy puncspudingport (esetleg egy kis extra tejjel, és visszaraknám a sütőbe.
Vagy amikor majdnem kész a rizs, kivenném, megint csak puding, tej bele, és gázon összerottyantanám...
Vagy nagy hülyeség? :D
Jelentem, elkészült és némi "morzsát" leszámítva el is tüntettük most ebéd után.
Én 2,5 dl rizsből főztem tejberizst 1 darab vaníliarúddal még tegnap este. Ma külön edényben elkészítettem 1 zacsiból csokis pudingot, ezt kevertem bele a rizsbe. Ahogy dermedt, meg-megkavartam (így gyorsabban hűl), amikor olyan kézmeleg volt, beledobtam az apróra vágott étcsokidarabokat (kb.7-8 dkg), egy gyors modulattal belekevertem (azért gyorsan, hogy nehogy elkeverjem az olvadó csokit) és hagytam végleg kihűlni. Még bedobtam egy kis időre a hűtőbe és kész is volt. Nagyon finom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!