Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek milyen lenne?

Szerintetek milyen lenne?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy csinálok tejberizst sütőben, kicsit több tejjel, mint szoktam, aztán mielőtt elkészül kivenném a sütőből, hozzákevernék egy puncspudingport (esetleg egy kis extra tejjel, és visszaraknám a sütőbe.

Vagy amikor majdnem kész a rizs, kivenném, megint csak puding, tej bele, és gázon összerottyantanám...

Vagy nagy hülyeség? :D


2009. nov. 5. 15:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem bírooooom! Holnap megcsinálom, de csokipudinggal és esetleg csokidarabkákkal nyammm (Ezt a kommented olvasása közben ötlöttem ki). Köszönjük a receptet!
2009. nov. 5. 20:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Jelentem, elkészült és némi "morzsát" leszámítva el is tüntettük most ebéd után.

Én 2,5 dl rizsből főztem tejberizst 1 darab vaníliarúddal még tegnap este. Ma külön edényben elkészítettem 1 zacsiból csokis pudingot, ezt kevertem bele a rizsbe. Ahogy dermedt, meg-megkavartam (így gyorsabban hűl), amikor olyan kézmeleg volt, beledobtam az apróra vágott étcsokidarabokat (kb.7-8 dkg), egy gyors modulattal belekevertem (azért gyorsan, hogy nehogy elkeverjem az olvadó csokit) és hagytam végleg kihűlni. Még bedobtam egy kis időre a hűtőbe és kész is volt. Nagyon finom!

2009. nov. 6. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 A kérdező kommentje:
Én is vettem ma csokis pudingot, úgyhogy holnap én is kipróbálom csokissal... :)
2009. nov. 6. 15:27
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!