Szerintetek milyen lenne?
Arra gondoltam, hogy csinálok tejberizst sütőben, kicsit több tejjel, mint szoktam, aztán mielőtt elkészül kivenném a sütőből, hozzákevernék egy puncspudingport (esetleg egy kis extra tejjel, és visszaraknám a sütőbe.
Vagy amikor majdnem kész a rizs, kivenném, megint csak puding, tej bele, és gázon összerottyantanám...
Vagy nagy hülyeség? :D
Hát a sült tejberizs töröktalálmány és nagyon-nagyon finom. Nem tudnám elképzelni plussz pudinggal.
DE mivel nagyon kreatív vagy próbáld ki már csak azért is! A legextrémebbnek hitt dolgokból lesznek 100 év múlva a mindennapi kaják. Gondoljunk csak a palacsintára és társaira. Hajrá =)
(és mindenképpen írd meg milyen lett, én drukkolok neked!)
és lehet, hogy a gőzölés sem elég, mert még egy kis vaj is kéne alá...
ú, már érzem is az ízét... te gonosz, jól kitoltál velem, most már egész este erre fogok gondolni :DDD
Köszi a válaszokat... :)
Először én is vaníliásra gondoltam, de az nincs itthon. Úgyhogy most megyek, és kotyvasztok egy puncsosat. Majd írok, hogy mi lett belőle... :S
Kár volt idekattintanom. Most folyik a nyálam :=).
Alig várom, hogy megtudjam, milyen lett. Lehet, hogy ez lesz nálunk is holnap?
Hajrá!
Kész van! Fincsi lett. Bár egy kis mazsolát el tudnék még képzelni benne. :S
Végül úgy csináltam, hogy kb. 1,5 dl rizsből csináltam sütőben tejberizst. Amikor kicsit elkezdett barnulni a teteje, kivettem a sütőből, leszedtem ezt a barnás részt, majd átöntöttem egy másik kotlába.
Kikevertem a tejjel, meg a cukorral a puncspudingport (kicsit kevesebbel, mint fél liter, mert a rizs alatt maradt egy kevés tej), majd hozzákevertem a tejberizshez, és kavargatva felrottyantottam.
Mivel puhára sütöttem a tejberizst, így a gázon már nem kellett főzni, és így nem is égett oda.
Wááá, na nem kellett sokat ennem belőle. A lányom elkuncsorogta az enyémet is. :S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!