Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy van az embereknek ideje...

Hogy van az embereknek ideje minden nap főzni?

Figyelt kérdés
Komolyan egyszerűen nem tudom megérteni hogy van erre idő és energia.Vqgy hogy tudnak gyorsan megfőzni.Egyik barátnőm is ezt csinálja minden nap munka után főz de egy óra alatt megcsinálja.En max hétvégén főzök de akkoris csak mig előkészülök az több mint 1 óra.
ma 10:31
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
82%

Ezt én sem értem.

Azt találtam ki, hogy este csinálok husit, és több napra előre.

Mást azt tényleg lehet gyorsabban.

ma 10:35
 2/28 retektorta ***** válasza:
72%
Leginkább sehogy. Akinek meg nagyon fontos, az megoldja.
ma 10:40
 3/28 anonim ***** válasza:
23%

Minden nap szerintem csak az főz, aki nem dolgozik, vagy csak részmunkaidőben. :D

Én (8 óra munka + 4 óra utazás mellett) 2-3 naponta főzök csak, és olyat ami fél óra alatt kész.

ma 10:41
 4/28 A kérdező kommentje:
Na hát ezaz.A barátnőm is 8 órában dolgozik és így is minden nap főz.Egy másik ismerősök ő hajnalban kel és akkor csinálja meg.Nen tudom hogy fér így bele az idejükbe.
ma 10:52
 5/28 anonim ***** válasza:
83%
Mindenkinek arra van ideje amire szeretné hogy legyen
ma 10:55
 6/28 anonim ***** válasza:
77%

Hát akkor valami másra kevesebb időt szán, pl hobbiból, alvásból, takarításból, szociális kapcsolatokból, valami másból vesz el időt a főzés javára.

Ez marhaság, a nap mindenkinek 24 órából áll. Bár mindenre lenne időm amire szeretném, de ez csak úgy menne ha nem dolgoznék, és/vagy leszoknék az alvásról. :D

ma 11:06
 7/28 anonim ***** válasza:
77%

Sehogy. 8 óra munka mellett hetvegen fozok hetfo-kedd-szerdara, szerdan csit-penteke.

Plusz szombaton.

De van hogy bevallalja a parom (meg kulon elunk) es foz kettonkre (egy helyen dolgozunk) vagy en kettonkre.

A fozesi ido pedig a praktikus konyhan múlik. Na meg a mosogatáson. Mosogatógép nelkul azert plusz fel ora

ma 11:14
 8/28 A kérdező kommentje:
Lehetséges.Elég közel lakunk egymáshoz mikor várandós voltam és a férje délután dolgozott sokszor voltam ott nála.Elkepedve néztem ahogy csak pörgött a keze és tényleg hamar megcsinálta a 2 gyerek mellett is.Nekunk egy gyerekünk van és úgyse tudom.
ma 11:26
 9/28 anonim ***** válasza:
77%
Én nem főzök minden nap, mert nem tudok olyan kicsi adagot készíteni, így legalább 2, de sokszor 3 napra van kaja.
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet 1 óra alatt, de nagyon egyszerű dolgokat. Főleg ha az előkészületet és az elpakolást, mosogatást is beleszámítjuk.

Ha akarnék tudnék mindennap, végül is csak 4-ig dolgozom, 5-6 között lehetne, utána még ott az egész este szabadon. De nincs rá igényem. Ha főzök, akkor több napra.

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!