Hogy van az embereknek ideje minden nap főzni?
Ezt én sem értem.
Azt találtam ki, hogy este csinálok husit, és több napra előre.
Mást azt tényleg lehet gyorsabban.
Minden nap szerintem csak az főz, aki nem dolgozik, vagy csak részmunkaidőben. :D
Én (8 óra munka + 4 óra utazás mellett) 2-3 naponta főzök csak, és olyat ami fél óra alatt kész.
Hát akkor valami másra kevesebb időt szán, pl hobbiból, alvásból, takarításból, szociális kapcsolatokból, valami másból vesz el időt a főzés javára.
Ez marhaság, a nap mindenkinek 24 órából áll. Bár mindenre lenne időm amire szeretném, de ez csak úgy menne ha nem dolgoznék, és/vagy leszoknék az alvásról. :D
Sehogy. 8 óra munka mellett hetvegen fozok hetfo-kedd-szerdara, szerdan csit-penteke.
Plusz szombaton.
De van hogy bevallalja a parom (meg kulon elunk) es foz kettonkre (egy helyen dolgozunk) vagy en kettonkre.
A fozesi ido pedig a praktikus konyhan múlik. Na meg a mosogatáson. Mosogatógép nelkul azert plusz fel ora
Szerintem lehet 1 óra alatt, de nagyon egyszerű dolgokat. Főleg ha az előkészületet és az elpakolást, mosogatást is beleszámítjuk.
Ha akarnék tudnék mindennap, végül is csak 4-ig dolgozom, 5-6 között lehetne, utána még ott az egész este szabadon. De nincs rá igényem. Ha főzök, akkor több napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!