Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem sűrűsödik be a...

Miért nem sűrűsödik be a ketchupom?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy ez számít-e,de sárgából csináltam.Ahogy kell főztem 2 óráig.Most már 1,5 napja áll és még mindig olyan folyós.Mivel sűríthetném be?

2013. aug. 30. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Tovább kell még főzni.Lehet még további 2 órát is...a felére kell elfőzni.
2013. aug. 30. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
A háromnegyedénél kicsit kevesebbre főztem,de nem a felére.Köszönöm,megpróbálom:).
2013. aug. 31. 00:42
 3/4 anonim ***** válasza:

a kecsapba hagyma is kell, ami jelentősen sűrít. főztél bele?

amúgy a sárga paradicsom nem befőzésre való, de hát,ha te ebből akarsz, akkor rajta. csak nem lesz olyan, mint szeretnéd.

2013. aug. 31. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak sárga volt a kertben.És kb. 4 vödörnyi és kezdenem kellet valamit vele,mert összeaszalódott volna.Főztem bele hagymát is.De ma reggelre besűrűsödött:).
2013. szept. 1. 12:13

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!