S. O. S. Nagyon fontos! Miért nem sűrűsödik be?
Figyelt kérdés
Barátom jön vacsira és ki szerettem volna próbálni valami újat..Számomra újat... paradicsomszószt csinálok. Azt írta,h vágjuk ki a paradicsom magját (közepét) Ki akartam,de apum beleszólt,h nem kell... Most meg nem sűrűsödik be a szósz.. :( Tudom most azzal jöttök,hogy minek főzök ennyi idősen..De előtte segítsetek kérlek!!! :(2013. aug. 5. 17:45
1/8 anonim válasza:
Kis vízben keverj csomómentesre lisztet vagy étkezési keményítőt. Majd keverd hozzá.
2/8 anonim válasza:
Nem tudjuk mennyi idösen! Liszt, keményitö, mindegyik alkalmas a süritésre. Csak ovatosan és rendesen keverve, hogy ne csomosodjon! Sok sikert! (Mennyi idösen tartasz barátot?)
3/8 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm szépen. Megmentettél :))
2013. aug. 5. 17:54
4/8 A kérdező kommentje:
15 vagyok... Sokaktól megkaptam már,h nagyon fiatal vagyok... :(
2013. aug. 5. 17:55
5/8 anonim válasza:
Főzés közben keverd hozzá, lassan csurgatva, kis adagokban, és megfelelő sűrűségnél zárd le.
Én keményítőt javaslok, nem viszi el a színét.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi :))
2013. aug. 5. 17:56
7/8 anonim válasza:
Gratula h ennyi idősen főzöl, csak így tovább!
Legközelebb használj boltban kapható 100%-os passzírozott paradicsomot.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek :)) Végül sikerült és nem győzték dicsérni :)) Azt akartam eredetileg csak anyum mondta,h ebből jobb lenne... De a lényeg,h ehető volt :))
2013. aug. 6. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!