Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tegyek, ha a tortazselé...

Mit tegyek, ha a tortazselé nem sűrűsödik?

Figyelt kérdés
kérlek segítsetek! Fantás szeletet szeretnék csinálni... vaníliapuding helyett zselével kevertem a fantát, és már egy órája keverem, nem sűrűsödik be. mit tegyek? légyszi gyorsan
2013. júl. 28. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Csináld meg vanília pudinggal.

Az már nem lesz sűrűbb

2013. júl. 28. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
de nincs itthon.. és már a fanta benne van..
2013. júl. 28. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezért érdemes betartani a bevált receptekben leírtakat...

sajnos nem fog annyira besűrűsüdni, mint a pudingporos, és nagy valószínűséggel le fog folyni a sütiről.

azért próbálkozz, ha van még hely a süti fölött a tepsi széle talán megfogja. ha egy kicsit hűlt mozgatással egyengesd, hogy nagyjából egyforma legyen a zselé vastagsága.

2013. júl. 28. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
100%
Ha beteszed a hűtőbe, egy idő után be fog sűrűsödni.
2013. júl. 28. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Így van, a zselé lényege, hogy melegen folyik, hűlés közben, vagy hidegre téve sűrűsödik. Kivéve, ha nem főzted túl.
2013. júl. 28. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!