Pudingos krémet akarok készíteni tortára, de csak tortazselém van itthon, azt lehet használni zselatin helyett? Valaki próbálta már?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 00:58
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
A pudingba minek a zselatin? Ha kicsit kevesebb tejjel készíted, akkor elég szilárd lesz.
3/3 anonim válasza:
Ja, fél liter helyett 3 deci tejben főzd meg a pudingot, és ha kihűlt mehet bele a vajaskrém.
persze sok sütibe dupla adag kell a pudingból, ha jó stabil krémet akarsz.
vagyis 6 deci tej, 2 cs. puding, cukor ízlás szerint, és függ, hogy mennyi van a vajas/margarinos krémben.
a 2 pudinghoz általában egy 25 dekás margarint szoktak 20-25 deka porcukorral habosra keverni.
zselatin vagy tortazselé felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!