Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » H Kitty-s tortát akarok...

H Kitty-s tortát akarok sütni, mivel borítsam be?

Figyelt kérdés

Csak fejformám van és vettem dr oetkeres cukormázat,de ez

folyékonynak látom ,melyik az amit lehet nyújtani de nem a marcipán,vagy kenjek rá tejszínhabot???

2013. ápr. 10. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Jajj el.ne rontsd a tejszínhabbal. Vegyél fondantot. Vagy marcipánt. Érdemes belefektetni egy kis pénzt. Elkézeltem tejszínhabbal. Picit meleg lesz és az egész össze fog "plöttyedni" :) De ha mégsem szánsz rá pénzt akkor vajas krémmel borítsd be de akkor a tortába is azt tegyél :)
2013. ápr. 10. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen fondanttal esetleg pillecukor fondanttal néz ki a legjobban. Egyébként ha elfogadsz egy tanácsot, akkor a testét is kialakíthatod. A youtube-on van nagyon klassz videó, ott is a fej formában készül, a testet pedig külön alakítják ki hozzá. Keress rá, ha érdekel. Vagy egyszerűbb megoldás is van: nyomtass ki egy Hello Kitty figurát, a papírról a fejet vágd le, a testet helyezd rá egy tepsi piskótára, és vágd körbe. Nem ördöngös dolog és megéri a küszködést. Sok sikert.

2013. ápr. 10. 19:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Azért félek a fondantól mert még nem is csináltam meg nagyon édes nem????azt mi nem annyira szeretjük.

De azért köszönöm a segítséget,lehet hogy mégis amellet döntök.

2013. ápr. 11. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!