Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak? Nem sűrűsödik...

Mit csináljak? Nem sűrűsödik be a szósz.

Figyelt kérdés
Paradicsomos gombócot csinálok éppen, már kétszer is berántottam a szószt, de nem sűrűsödik be rendesen... több lisztet már nem akarok beletenni, mert akkor meg lisztízű lesz. Mit csináljak már vele? :(( Ha tovább főzöm, besűrűsödik?
2011. máj. 21. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:

már késő, de remélem azért jó lett:) igen, ha tovább főzöd fedő nélkül, a víz kezd kipárologni belőle és sűrűsödni kezd.ha meg hagytad az este, mára már olyan sűrű lett, hogy lehet még higítanod is kell egy picit.

a rántásos ételek másnapra nagyon be tudnak sűrüsödni,ilyen kor kell a vizet pótolni, de csak apránként, mértékkel.

2011. máj. 22. 06:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
esetleg étkezési keményítővel is próbálkozhatsz ilyenkor.
2011. máj. 22. 07:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szükséges keményítő,én nagyon szeretem ezt az ételt és sokat is csinálunk,amikor kész van nekünk se sűrűsödik be mindjárt csak ha áll pár órát,gondolom azóta már jó és nagyon finom meg jól is laktatok! :)
2011. máj. 23. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, igen, tovább főztem, be is sűrűsödött. Igaz nem lett olyan főzelékszerű, ahogy igazából szeretem, de azért finom volt. Majd legközelebb jobban sikerül. :)
2011. máj. 23. 19:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!