Hogyan kell ilyen rizst főzni?
Figyelt kérdés
Azt szeretném ha a rizsem jó tapadós, ragadós, összeálló lenne. Nem tudom ehhez mit kellene tennem.2013. aug. 17. 17:09
2/3 anonim válasza:
Nekem mindig akkor sikerül ilyenre, mikor kínosan ügyelek a mennyiségekre, nagyon finomra akarom csinálni. Ha csak úgy baccaisten jeligére csinálom, akkor pergős és száraz, ahogy én szeretem. :D
3/3 anonim válasza:
Görgess lentebb, kb. a közepén írja magyarul is, de ha ezzel a módszerrel főzöd meg a rizst, akkor az általad kívánt eredményt kapod. Nyugodtan készítheted közönséges, hazai rizsből is, én már kipróbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!