Milyen ízű legyen? Hogyan csináljam? :-)
Figyelt kérdés
2hét múlva lesz az 1 éves évfordulónk a barátommal.Szeretnék neki sütni egy kis tortát. :) Nagyon szereti a baglyokat,így bagoly alakút szeretnék,ilyet! [link] vagy pedig ilyet : [link] :) annyit tudok,hogy a piskótából ki kell vágni a bagoly alakot,viszont az izesítést hogyan csináljam? Kicsit buta vagyok még ehhez. :/ Előre is köszönöm a válaszokat! :)2013. aug. 2. 12:23
1/7 anonim válasza:
Nekem a második tetszik jobban, Én simán csokis-pudingos főzött krémmel tölteném és kenném meg a külsejét is a sötét részeken. a világosabb barna részt lehetne tejszínnel világosítani. a fehér rész fixált , keményre vert habtejszínből, vagy cukrászhabból készíteném.
2/7 A kérdező kommentje:
Jó ötlet,nekem is a második jobban tetszik,olyan kis aranyos.:) Köszönöm a választ!
2013. aug. 2. 12:36
3/7 anonim válasza:
De ez csak a díszités amit látsz... A baglyot 3 részre kell vágni, és minden lap közé krémet kell tenni! Én csoki-krémmel tölteném. A tetején a fehér rész szerintem sima fehér csoki, vagy főzött vanília krém (liszt, tej, cukor, vanília) Nekem az első bagoly sokkal jobban tetszik!
7/7 A kérdező kommentje:
:))
2013. aug. 2. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!