S. O. S! MIT CSINÁLJAK HOGY BEKEMÉNYEDJEN A HABOM? Citrom krémes sütit csinálok, a piskóta már készen van, de a habom nem keményedik. Mit csináljak, hogy jó legyen, a múltkor is csináltam már ilyet, és akkor jó volt, most miért nem?
Figyelt kérdés
van benne 2 pohár tejföl, 2 citrom leve és leszeléke, cukor, és 2 tejszínhab fixáló.2013. aug. 1. 17:33
1/3 anonim válasza:
A tejszínhab fixáló tejszínbe való nem tejfölbe! Ha ötöt teszel bele, akkor sem történik semmi.
Tegyél bele zselatint.
3/3 anonim válasza:
A habfixáló tojásfehérjés habhoz való, nem a tejfölhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!