A félig megsült piskótát kivettem kb 15 perce, de rájöttem hogy mégsem sült meg a közepe, visszatehetem a sütőbe?
Köszi a választ! Közben már visszaraktam, azt remélem kapok 1 percen belül választ :D Szóval visszaraktam kb 15 percre, és a belseje már jó, viszont elég csúnya, de majd ha elvágom meglátjuk hogy sikerült. Szerencsére van itthon még tojás meg minden, úgyhogy bírok sütni még egyet ha nem sikerül :D
Most utána olvasgattam, és valaki azt írja kell bele sütőpor, valaki azt hogy nem. Én ebbe nem tettem, ha esetleg kell sütnöm még egyet abba tegyek? Akkor nem fog összeesni?
A tapasztalat alapján süss egy másikat. ez jó lesz somlói galuskának :9
lehet bele egy teáskanál sütőpor,attól valóban jobban feljön, de itt nem ennek hiánya volt a hiba. legalább 190-180 fok legyen és nem kell fél órát sütni.
20-25 perc alatt meg kell sülnie, de közben nem szabd kinyitni a sütőt.
Nem csodálom, hogy elment a kedved, szívből együttérzek veled, mert már nekem is volt pár kudarcom a piskótával.
mindig azt mondom, majd a legközelebbi, aztán azzal is ugyanúgy járok.
inkább sütök egy finom akármilyen sütit, de az "igazi" piskóta marad a mumusom:)
A piskótatészta lényege, hogy a szétválasztott tojásokat habosra keverd,és ha az szépen feljön, akkor már a masszából láthatod, hogy jó lesz a kész piskóta is.
Nekem ez a videó nagyon sokat segített,elküldöm,nézd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!