Milyen variációkat ismertek sült csirkére?
Figyelt kérdés
Én mandarint szoktam néha a bőre alá tenni, de szívesen kipróbálnék mást is. Köszi :)2013. jún. 14. 12:00
1/2 anonim 



válasza:





Csirke bőre alá szoktam tenni : apróra vágott mozzerelát ,és paradicsomot + bazsalikom levelet : Apróra vágok mindent összekeverem és a csirke böre alá rakom .
Friss gombát pedig lesütöm ,kevés hagymán ,petrezselymet teszek hozzá ,
vagy még sonka és ananász keveréke
2/2 anonim 



válasza:





A hagyományos töltelékbe teszek néha aszaltszilva darabokat, és ropogósra sütött baconcsíkokkal keverem össze a serpenyőben, amiben össze is áll, olyan állagúra, hogy könnyen tölthető a csirke bőre alá.
nagy szelet pulykamellbe vagy sertéshús szeletbe is szoktam tenni ezt a tölteléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!