Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kerül többe a vékonyabbr...

Miért kerül többe a vékonyabbra szelt mirelit sült krumpli, mint a vastagabb, ha súlyra mindkettő egyforma? Pl.1 kg

Figyelt kérdés
Azért nem értem, mert elvileg csak annyi a különbség, hogy más a lyukmérete annak a szeletelőnek, amin átküldik gépileg. De ugyanakkora mennyiségről van szó.

2013. máj. 12. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha a Lidlben kaphatóra gondolsz, akkor azért, mert a "sima" az német, az vékonyabb pedig belga gyártmány. Tehát máshol készülnek.
2013. máj. 12. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
73%

kérdés, hogy melyik vágásánál mennyi a sepleta

a leeső veszteség

2013. máj. 12. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Én szivesen megsütném a leeső sepletát is olcsóbban. Ti nem?
2013. máj. 13. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!