Olyan levest szeretnék főzni, amiben házilag készített csipetke van, kockákra vágott krumpli és mirelit borsó. Kb mennyi idő alatt fő meg?
Figyelt kérdés
Vagy van esetleg olyan ezek közül, aminek több főzési idő kell és érdemes előbb a vízbe rakni, mint a többi hozzávalót?2009. ápr. 6. 12:23
2/4 anonim válasza:
amikor majdnem kész a leves akkor tedd bele a csipetkét.szerintem is kb. 20 perc. de az már max. amikor leveszem a tűzről, fedő alatt még hagyom pár percet párolódni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Hát a krumpli pár perc alatt megfőtt úgyhogy lemertem a csipetkét a leves tetejéről és egy külön lábosban azt még főztem tovább aztán visszaöntöttem őket. Lehet más lágyabb csipit csinál, mint én, bár úgy tudom, hogy kifejezetten kemény tésztát kell gyúrni belőle, hogy tépkedni tudjuk és ne ragadjunk nyakig.
De a lényeg: finom lett! Máskor a csipetkével kezdem a főzést!
2009. ápr. 6. 14:09
4/4 anonim válasza:
A csipetke 40-50 percet fő, esetleg próbáld a zöldséglevest reszelttésztával, az rövidebb idő alatt kész van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!