Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől "jön fel" olyan szépen...

Mitől "jön fel" olyan szépen a piskóta v. egyéb süti tésztája?

Figyelt kérdés
Nem vagyon az a nagy sütős fajta, de néha szoktam készíteni egyszerű, gyorsan elkészíthető "összekeverős" sütit, most pl. meggyel. Tettem bele sütőport is, de mégsem jött fel olyan szépen. Mitől lesz könnyű, magas a süti?
2013. jún. 24. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
A meggy lehúzza a piskótát. Valami tömörebb piskótával próbálkozz
2013. jún. 24. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy a gyümölcsöt úgy tedd fele legközelebb, hogy előtte lisztbe forgatod. Nekem a cukrász nagynéném ajánlotta és bevált. :)
2013. jún. 24. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Amúgy mennyi sütőport kell beletenni? Esetleg tegyek hozzá szódabikarbónát is?

2013. jún. 25. 17:54

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!